Britt’s Beauty Products

Previous
Next

Mijn naam is Britt Abrahams, ik zal nooit kunnen lopen en ben door een zeldzame spierziekte afhankelijk van anderen. Maar ik laat mij door niets en niemand tegenhouden in het leven. Inmiddels zie ik het leven al 28 jaar door een positieve bril. Graag wil ik anderen laten zien wat er wel kan, ondanks een beperking. Mijn verhaal heb ik op laten tekenen in een boek.

Mijn verhaal: voor anderen, door anderen

Met dit boek wil ik anderen inspireren om onbeperkt in het leven te staan, ook als je fysiek wordt beperkt. Een project dat ik zoveel mogelijk zelf heb willen doen. Ik wil me tenslotte niet teveel laten beperken :-).
Zonder gekheid, ik kan dit natuurlijk niet alleen. Gelukkig hebben veel mensen mij geholpen om dit boek te realiseren, onder andere via een crowdfunding actie. Ik ben heel dankbaar dat zoveel mensen dit voor mij mogelijk hebben gemaakt. 

Spieren voor Spieren

Het boek is op 6 maart 2015 uitgekomen. De eerste druk bevat vijfhonderd exemplaren. Een deel van de opbrengst van het boek gaat naar Spieren voor Spieren. Deze organisatie financiert onderzoeksprojecten om spierziekten bij kinderen beter te kunnen behandelen.

Facebook

Via de Facebook pagina “Britts bio – Onbeperkt” hou ik iedereen op de hoogte van de vorderingen van het boek 

of wordt lid van mijn facebookgroep Onbeperkt van Britt Abrahams.

Boek: Onbeperkt – De wilskracht van Britt Abrahams

Dit boek beschrijft mijn leven tot nu toe. Door een zeldzame spierziekte zal ik nooit kunnen lopen. Al 25 jaar lang haal ik ondanks mijn beperking uit het leven wat er in zit. Met dit boek wil ik mensen inspireren om ook onbeperkt in het leven te staan. Het is een boek geworden over wilskracht, optimisme en opoffering.

LET OP! De verzendkosten buiten Nederland zijn €10,35 Dank voor u interesse in mijn verhaal!

€ 17,50

Totaalprijs excl. verzendkosten

 Beschikbaar –  Levertijd: 1-3 dagen